Bárkit is kértek fel az esküvőtök megörökítésére, azt tanácsoljuk, hogy jól fontoljátok meg a döntéséteket. Mi minden esetben javasolni szoktuk, hogy nézzétek meg más munkáit is, illetve tájékozodjatok az esküvői fotós/filmes világban.

 

A kövekezőkben arra szeretnénk rávilágítani, hogy miért lenne érdemes minket választanotok.

 

Először is, kiváló ár/érték arányt kínálunk. Az ajánlutunkban foglalt szolgáltatásunk tartalmát és minőségét tekintve aligha találni kedvezőbb választást.

 

Két legyet egy csapásra! Nem  kell külön fotóst és videóst keresnetek az esküvőtökre.

Épp emiatt azon se kell aggódnotok ,hogy a két idegen "művész" hogy jön majd ki egymással.

Régóta összeszokott csapat vagyunk, nem zavarjuk egymást, fél szavakból is megértjük mit akar a másik és  ezért folyamatosan tudjuk segíteni egymás munkáját.

 

Fiatal, lendületes és legfőképp nagyon rugalmas emberek vagyunk. A ti elvárásaitokat és igényeiteket helyezzük előtérbe. Bármilyen ötletetek van, azt szívesen meghallgatjuk és lehetőség szerint meg is valósítjuk.

 

A munkánkat illetően precízek vagyunk. Mindent előre megtervezünk,de a meglepetés progamoktól se jövünk zavarba.

 

És végül,  ami szerintünk a legfontosabb: Mi ezt szeretjük csinálni és így biztosak lehettek abban, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy a lehető legtökéletesebben adjuk vissza a megismételhetetlen Nagy Nap hangulatát, ezzel egy életre szoló emléket biztosítva számotokra.