Nem árulunk el nagy titkot, ha azt állítjuk: mi a fotózás, és mozgóképkészítés megszállottai vagyunk. Nem elsősorban üzleti tevékenységként, hanem sokkal inkább első számú hobbyként tekintünk a hivatásunkra. Legyen szó filmezésről, vagy akár fotózásról, mi szívvel-lélekkel tesszük a dolgunkat minden esetben. 

 

Szeretünk maradandót alkotni és időtálló értéket létrehozni. Folyamatosan tanulunk és igyekszünk lépést tartani a technika fejlődésével és a fotóművészeti trendekkel. Ugyanakkor nem vagyunk sablonosak, hiszünk a műfajból adódó igényes eleganciában, de az extrém ötletektől sem riadunk vissza - mi több - szeretjük a kihívásokat.

 

Elsőszámú prioritásnak tartjuk a kreativitást és az egyedi látásmódot.  Szeretjük megragadni a pillanatot, és jó érzés számunkra életre szóló emléket alkotni.

 

Nagyra értékeljük azokat, akik megtisztelnek bizalmukkal és minket kérnek fel erre a kivételes alkalomra. Számunkra a legnagyobb elismerés mikor őszinte boldogságot és elégedettséget látunk a párok arcán a kész művek átadásakor.

 

Az első pillanattól, ahogy felveszitek velünk a kapcsolatot, az esküvőtök utánig bármikor számíthattok ránk, nem csupán megbízotti, sokkal inkább baráti viszonyt szeretünk ápolni mindenkivel.

 

 

 

Richie és Laci

Esküvői Média

Richie

Laci