Tudjuk, hogy ez az egyik legfontosabb nap az életetekben, és hogy szép emléket szeretnétek erről megőrizni. Minden esküvő különleges, ahogy az igényeitek is azok lehetnek.  Épp ezért, ha velünk szeretnétek megörökítetni a Nagy Napotokat először is vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy keressünk egy időpontot, amikor személyesen átbeszélhetjük az elképzeléseiteket. Minél hamarabb célszerű időpontot egyeztetni, mert a legnépszerűbb dátumokat hamar lefoglalhatják.

 

Az esküvőtök napján már a reggeli óráktól számíthattok ránk, lencsevégre kapjuk a fodrászt, sminkelést az utolsó simításokat, ahogy készülődtök életetek nagy napjára. Kreatív fotózást illetve filmezést általában ezek után szoktuk megejteni a délelőtti vagy koradélutáni órákban, amikor általában van idő arra, hogy rengeteg különleges és izgalmas képet/felvételt tudjunk készíteni. Bár a késődélutáni órák fényei lennének a legalkalmassabak ehhez. (Illetve még inkább egy külön nap.)

Egy ilyen kreatív rész elkészítéséhez legalább nettó 2-3 órára van szükségünk, ami nem mindenkinek fér bele, de természetesen rugalmasak vagyunk, semmit nem erőltetünk, és elsősorban hozzátok alkalmazkodunk.  

 

A nap további részében megörökítjük a fontosabb perceket, igyekszünk elcsípni az érzelmes pillanatokat és minden más örömteli momentumot.

Ott vagyunk veletek a polgári szertartástól a templomon át, egészen a rendezvény hajnaláig.

Mindezt úgy, hogy végig a háttérben maradunk, semmit nem zavarunk meg, minden alkalommal a vőféllyel/ceremóniamesterrel szorosan együttműködve dolgozunk.

Arról nem beszélve, hogy még a nagy nap előtt minden programtervet több alkalommal veletek is egyeztetünk.

 

Az esküvőtök után vár ránk a munka legnagyobb része, amikor fel kell dolgoznunk azt a rengeteg képet és felvételt, amit rólatok készítettünk. A munkánkra nagyon igényesek vagyunk, így 6-8 hét legalább, mire az elkészült képeket és videókat át tudjuk adni nektek.

Ez a viszonylag rövid idő is hamar elrepül, mert valószínűleg nászútra mentek és addig is nyugodtan élvezhetitek közös életetek első heteit.